Nevíte si rady , jak upravit hovězí steak způsobem medium, aby byl křehký během pár minut?
Láká vás dokonale připravit vepřovou panenku a nebo snad ohromit přátelé na domácím večírku kuřecím masem upraveným netradičním způsobem? Pak je tento kurz přesně pro vás..
2) Konfitovaný libový vepřový bok s chilli, hoisin a pomeranči, podávaný s wasabi kaší a salátkem s fermentované ředkve
3) Hovězí argentinský Flank steak připravovaný na způsob Pastrami podávaný s máslovou brioškou, zelným cornichons salátkem a kaparovou majonézou
4) Steak z pravé svíčkové, podávaný s hráškovým pyré s limetovými listy, chilli demi-glace, konfitovanými cherry brambůrky a glazovanou mrkví
Cena za lekci 3 500,- Kč Ihned zakoupit
Škola vaření vznikla a funguje za podpory našich partnerů: